Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Aktaş ()Sonra planladığımız gibi birinci hedefe doğru yavaşça gitti. (Eliotun 1. dalgası özelliğine uygun gelişti herşey - Not: 1. Dalgayı tespit etmek oldukça güçtür o nedenle grafiklerin çoğunda hesaplamam doğruysa ifadesini kullandım hep)
2BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Aktaş ()@Gözlerim_dolardı, bu grafik üzerindeki notları tek tek oku. Senin
bugün bulduğunu elin oğlu (ben oluyorum) 17 ağusosta bulmuş zaten.
0BeğenmedimŞikayet
Olric ()İyicene sıkıştı. Bi tarafa doğru patlayacak. Bakalım hangi tarafa.
1BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Aktaş ()Bu grafiğimde belirtiğim 7367'ye bir iğne atsakta kurtulsak artık. Kabak tadı verdi.
7BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Aktaş ()Ana yorumda 2 hafta yaptığım tahmin doğrultusunda yaklaşık 6200 seviyesinden başlayarak 5850 seviyesine kadar alımlarımı tamamlayıp 7200- 7300 seviyesini satış hedefi olarak belirledim. 6920 seviyesinden parça parça satmaya başladım. En son satışımı 7190 seviyesinden satarak %10 BTC , %90 Nakit durumuna geçtim. 7300'lü rakamlar gelirse son kalan %10 BTC'yi de o seviyeden satmayı planlıyorum. Alım hedefimde hiç bir değişiklik yok.
Alım hedefim 6640.
Benimle birlkte bana güvenerek alım yapan dostlara mahçup olmamanın mutluluğunu yaşıyorum. Benimle birlikte işlem yapan arkadaşların kazançlarını güzel günlerde harcamalarını temenni ediyorum.
Not: Düzeltme sonrası uzun vadeli hedefim olan 9600 seviyesi için 6640 civarında pozisyon almaya başlayacağım.
0BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Aktaş ()Kendi işlemlerimi bu grafiğe göre takip ediyorum. Yeni grafik paylaşsamda bu grafiğe iptal demediğim sürece geçerliliğini koruyacaktır.
0BeğenmedimŞikayet
fezfez ()ahmet hocam emeklerinize sağlık bi konuda bilgilendirirmisiniz. mesela macd indikatörü günlükte al vermişse saatlikte yada 4 saatlikte sat â dönmüş oluyo hangisine güvenmek gerekir
1BeğenmedimŞikayet
CayciBasi ()Grafikleriniz çok kapsamlı ve açıklayıcı gerçekten emek harcıyorsunuz.. Çok teşekkürler..