Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
Bsb ()Tabi 5. 98 den aldın yukselir kesin :)
0BeğenmedimŞikayet
Ayvalik77 ()Aha 6. 02 valla bravo
0BeğenmedimŞikayet
Ayvalik77 ()Tam en heyecanlı yerinde bitirmişsin hocam grafiği
0BeğenmedimŞikayet
Servettek ()Eline yureyine saglik
0BeğenmedimŞikayet
Traderist ()@dtmustafa
bu grafiğe bak seni doğru yola götürebilir
ışığa doğru yürü:)
0BeğenmedimŞikayet
TUNARSKUCUK ()grafik işliio
0BeğenmedimŞikayet
megaboncuk ()Dostum sen yükseliş ve anı düşüşleri iyi yakaliyorsun masallah tebrik ederim . yorumlarının yüzde 70 i isabetli. Grafiklerde fena sayılmaz ben çok takip ediyorum izliyorum ama yatirim yaptığım miktar epi topu 15bin tl
0BeğenmedimŞikayet
gnlde ()Düşen kanal dirençlerinde fitil uçlarını kullan. Faydası var zararı yok. Bak o zaman çıkacak rakamlar neler yapacak. Bu grafikte üst üste 2 adet düşen kanal direnci var. Çiz bakem :))
Selamlar kolay gelsin...
0BeğenmedimŞikayet
lui ()Üstad selam, alçalan trend 6. 08 mi 6. 18 mi?
0BeğenmedimŞikayet
cemalp ()6. 18 yükselen trend değiltimi dersin
0BeğenmedimŞikayet
Enc60 ()şuan grafiğe höre gidiyo arkadaşlar 18 geçti düşüş yapıp saat 15 civarı tekrar çıkışa gececek galiba ytd
0BeğenmedimŞikayet
Edishun ()Suanda 18altina indi . yukselis olmaz mi
0BeğenmedimŞikayet
MERMERMERMİM ()6. 18 ın son durumu nedır hocam kırdımı kaldımı ne yaptı bu acaba
0BeğenmedimŞikayet
Paradise48 ()Hocam alım için tavsiyeniz nedir? Bekleyelim mi daha?
0BeğenmedimŞikayet
ayılmaz1 ()hocam dolara geçelimmi şimdi
0BeğenmedimŞikayet
Trysea ()Aşağı kuracağını ve 5 80leri öngörüyorum hemen olmasada
0BeğenmedimŞikayet
Garantici_ ()Dolar aldiniz mi
0BeğenmedimŞikayet
Volvofd ()Hocam 6. 18 kirildimi dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
Kartal_dolar ()Görüşünü bildiyor zorlami alıp sattiracak
dede_sd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kemal6640 ()Sizin pozisyon nedir hocam su an
0BeğenmedimŞikayet
dreamerccc ()ikinci kez 6, 18 e doğru gitmekte kıramazsa sizce bu grafik hayal mi olur..
0BeğenmedimŞikayet
Castello ()hocam korkarım bu yine tepelere gidecek :(
0BeğenmedimŞikayet
erkanrasim ()ilk grafikte tahmininiz doğruydu teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
wolkow33 ()6. 18 altında kalırsa üstadım 6. 01'in altına iner mi?
0BeğenmedimŞikayet
Deejayo ()Emir iptal “6. 20xx” o zaman. - :)