Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
Hlmrsl ()İnşallah yanılmassında tl kazanır
9BeğenmedimŞikayet
Traderist ()alttaki grafik şekline benziyor.
sebep bu.
buda küçük obo.
inş yalırımda terse kalanlar kazanır.
[grafik d=90972_GRg14c13.png][/grafik]
0BeğenmedimŞikayet
mrcoco ()hacım bana göre mükemmel biz grafik elinize sağlık bravo size 10
0BeğenmedimŞikayet
Kartal_dolar ()Hocam girafige göre burdan yükselmesi lazım degilmi
0BeğenmedimŞikayet
ekomist ()fıkrinize emeğinize saygım sonsuz burada insanlara çok kazandırdınız tersi de olmadı değil fakat bu grafikten daha aşağı bir düşüş bekliyorum bugün 5. 80 altı akşam 18:00 den sonra hoca değilim olmayıda hiç istemiyorum hocaların işi zor çünkü :)
0BeğenmedimŞikayet
Kral287 ()Alış yapalımmı
0BeğenmedimŞikayet
STORMI ()hocam allah rızası için napayım söleyin. 10 bin zarardayım. tam bozayım diyorum çıkıyor bozamıyorum kur değişti diyor banka. tam düşüyor 10 saniye sonra yine 6. 10 lara geliyor. sonuç olarak doların 6. 30 lara tekrar gelmesi lazım kaybım için, gelir mi bekleyeyim mi?
0BeğenmedimŞikayet
dolardoktorum ()buna yakın şekilde çalıştı grafik yalan yok tebrikler
0BeğenmedimŞikayet
Analizz ()Tebrikler traderist
0BeğenmedimŞikayet
beartrap ()sonrası ne bekliyorsunuz hocam
0BeğenmedimŞikayet
Salih2147 ()Tebrikler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Gölgeci ()Teknik işlemiş sanırım
30BeğenmedimŞikayet
Traderist ()grafik hedefine ulaşmıştır.
herşey yoluna girdiğinde teknik işliyormuş değilmi.
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomis_t ()Bu kisa vade bir yillik periyotta kanal formosyonu oyle degil
2BeğenmedimŞikayet
Traderist ()Lütfen bana kişisel yatırım durumunuzu yazmayın.
Ben görüşümü yazıp giderim.
Kim ne yapmış onun tercihidir.
Şuan kırdığı desteği 6. 44 direnç yapmış görünüyor.
Boyun çizgisinin altında durdukca alt destekleri görmek ister. ytd bir hayal ürünüdür.
0BeğenmedimŞikayet
ozguraltuntas ()5, 50 altı yok.
0BeğenmedimŞikayet
xside ()Hocam, bu omuzlar ve baş. ahtapota dönmüş sanki. Ytd :)
0BeğenmedimŞikayet
MERMERMERMİM ()5. 80 mı daha asağısı yoksu usta acıl cvp verirmısın.
0BeğenmedimŞikayet
Scherzo ()Ortalam 80 le zarar kes mi yapalım hocam o zaman? Zararın neresinden dönersek kardır diye
0BeğenmedimŞikayet
Ç_A_M ()İnşallah girmiştir hocam. Çok nazlandi iktigi gibi dusse bide.
0BeğenmedimŞikayet
Fakir_çocuk ()Kader hanım sizmisiniz btc yorumu alabılırmıyım zahmet olmazsa
0BeğenmedimŞikayet
Kâni61 ()açıklamasi 2 gün daha en az 5 80 e kadar inme ihtimali var gozukoyor doğru mu anladım acaba
0BeğenmedimŞikayet
ZeroWin ()Aynen katılıyorum. Klasik ayı piyasası. Dolar şuan boğa piyasasından çıkıp ayı piyasasına girdi bile. Bundan sonra düşüşler çok hızlı devam edecek. Yükselir gibi olabilir ancak kanamamak gelerek. Kısa vadede alım satım yapılarak belki kar edilebilir.
1BeğenmedimŞikayet
SuaL ()İnsallah girmistir o kaliba ustad.
0BeğenmedimŞikayet
ZeroWin ()Klasik ayı piyasası hocam. Ben de arkadaşlara dedim. Çok yüksek bir zirveye girdikten sonra düşüş trendi.
Bu senenin başında Bitcoin'de de aynısı olmuştu. Fazla değerlenip düşüşe geçti.
0BeğenmedimŞikayet
Selimarslannn ()grafik çalışmaz üstad :)