Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
ruLing ()Şimdi sırada ayın 21 mi var üstadım
0BeğenmedimŞikayet
air888 ()kim bu botlar nasıl prensibleri var acaba
0BeğenmedimŞikayet
Pinar09 ()Bu arkadas ayin 14 icin uyarmisti
0BeğenmedimŞikayet
Hırçın ()Varmı yeni para ile satın alamayacağımız degerli bilgiler.
0BeğenmedimŞikayet
Hırçın ()Eylül, Ekim, Kasım aylarında Dolardan uzak durunuz dediniz. Orta vadede bu üç ayın sonunda dolar sizce ne olur?
0BeğenmedimŞikayet
X€$£X ()Dikkate aldık sağol keşke almasaydık
0BeğenmedimŞikayet
spice_x ()Evet dikkate aldık TL de kaldık bakıyoruz
0BeğenmedimŞikayet
SpoRTMeN77 ()Ama şuanda çıkış var?
0BeğenmedimŞikayet
Grams ()İyide ustam şuan ekonomik saldırı var teknik temel işlemiyor grafikler çöp. Yinede bu durum devam edermi ki
0BeğenmedimŞikayet
spice_x ()Bu nasıl satış yükseliyor
0BeğenmedimŞikayet
lastback ()Uyarınızı dikkate aldık. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Ekselans34 ()Dun aksamdan beri aklimda bu soyledigin aksam bi girdim ciktim dolara baya bisi verdim ama sabah baya dusunce daldim su an 8 kurus tersteyim usta
0BeğenmedimŞikayet
Mutiti ()satışmış grafiği çözdüm :)
0BeğenmedimŞikayet
Mani_mani_mani_ ()Alalim mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Mutiti ()kutlarım sizi. 12 den vurdunuz. peki 14 dünde satış mı yapıcaklar alış mı?
0BeğenmedimŞikayet
Ern11 ()Aynen hocam teşekkürler paylaşımın için
1BeğenmedimŞikayet
Xneon ()Aldık aldık tşk
0BeğenmedimŞikayet
tuberist ()Ayin 14'unde dip beklentiniz var anladigim kadariyla hocam. Rakam olarak kac gelir bu dipte?
0BeğenmedimŞikayet
Agria_43 ()Guzel tespit umarim çalisir
0BeğenmedimŞikayet
rajagen ()hocam o zaman bunlar bot satışları şimdi alımlar mı başlayacak
0BeğenmedimŞikayet
gsk_1905 ()Ayin 14unde daha mi dusuk kur olacak ? Tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
meraklimelahat ()Ya ne botu Allah aşkına, nedir bu botlar ne yapar? Neyi sağlar? Her ayın 7'sinde dolar alıp kuru mu düşürüyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
abdulhey4 ()Buna istinaden daha düşecek mi üstadım