Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Kayamehmetsefa ()Harikasın kardeşim...
0BeğenmedimŞikayet
erguno46 ()Alım yeriniz hangiaralık olacak hocam
0BeğenmedimŞikayet
Heisenberggg ()Usta birçok grafik gibi bu grafikte çalışacaktır diyorum artık fed fiyatlamasına paralel düşüş bekleyebiliriz
0BeğenmedimŞikayet
tumut ()teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
ozgurz ()88. 20
87. 50
86. 60
85. 20
84. 40
Bu destekleri takip edecez o halde?
0BeğenmedimŞikayet
Selim09 ()@traderist
Merhaba Yeniyiz bu mecliste. Sizin yaptığınız hareketi gördüm. Bende yapayım dedim cuma günü. 8411 den alınanlar 8790 ile gönderildi. İşlemler isabet etti. Tuttu. Nasipti galiba. Tesekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Sezer_ozturk ()Bir miktar dolar ve tl var suan sizce napmlym
0BeğenmedimŞikayet
Marjinal88 ()hocam duzeltme beklediğiniz bir aralık var mı.. gecen seferki gibi aliminiz olursa paylasirmisiniz.. saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Dolar3876 ()Ben 4 90 sattim hepsini ful Tl deyim
0BeğenmedimŞikayet
Eragon23 ()Hocam kaça kadar düşebilir kaçtan alınabilir?
0BeğenmedimŞikayet
Dolar3876 ()Hocam siz alinca lutfen yazin alan alir almayan almaz
0BeğenmedimŞikayet
Yosunn22 ()Tahminin tutarsa harika alım için umarım fırsat verir
0BeğenmedimŞikayet
Dck ()84 lerde mi basliyoruz 81 leri gorurmu full alacagim kar icin bu gerekli:( 2 parcada olabilir tabide daha asagisini bunyem kaldirmaz iyi bi alis yapmam lazim kar icin
0BeğenmedimŞikayet
newlife ()banka da ucuza satıyordu zaten ve makas payı çok azdı ziraatte diğer zamanlara göre bu da bir düşüş sinyali olabilir