Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
artukoglu ()Bunları hangi grafikten analiz ettiniz :)
0BeğenmedimŞikayet
dorya ()Bu analiz tiplerine ek olarak, kendini bunların dışında sanıp eleştirenler de var. Aa yani siz?
0BeğenmedimŞikayet
Can_Gürsel ()On numara yorum :) Ama bence 1. Ve 4. yorumdaki adamlar aynı kişiler :)
0BeğenmedimŞikayet
hemedan ()Hocam kayserilimisiniz:)
0BeğenmedimŞikayet
Anadolu_ ()Süper analiz. Çok beğendim...
0BeğenmedimŞikayet
aras234 ()Rebulll sen çok yaşa ahsgahshshahahssh
0BeğenmedimŞikayet
teknik_06 ()hakikaten zeynep nerelerde kaldı, yok epeydir )) @aroncala @halevedat @__Dersimli__ @Emily_shine
0BeğenmedimŞikayet
aroncala ()Sitenin baş köşesine sabitlense keşke, okuduklarimin tamamı yaşandı ve yaşanıyor burada, elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
drvardar ()Alem adamsın rebul. Ne ara oturup onları okuyorsun. Ben takip ettiğim üyelerin yorumlarini isaretliyip takiliyorum. Böyle muhabbetler önümde akmiyor. Tavsiye ederim.
-1BeğenmedimŞikayet
Deryadmn ()4. cok sevdim :))
0BeğenmedimŞikayet
tuanna ()"bist kaçta açılıyordu? "
"abd kaçta açılıyordu? " :)
0BeğenmedimŞikayet
Bocek1433 ()Çok iyi gozlemlemissin hocam :)))
0BeğenmedimŞikayet
Çakır_3 ()Hocam mozaik ve toplumumuzun sicak kanli olusu burayı çekici kilanda bu robot değil insan burdaki arkadaşlar, olacak bu sohbetler, asosyal insanın burda ne işi var.
-1BeğenmedimŞikayet
bay_dolar ()Bu kadar güzel anlatılmaz çok net tespitler
0BeğenmedimŞikayet
gkdmr ()Müthiş tespit ler ‘30 kuruş tersteyim söa olsun dostluk kardeşlik ‘ koptum hocam :))
0BeğenmedimŞikayet
Caponsever ()Stereotip yapmışız. Burası ekonomi sayfası tayfası eksik.
1BeğenmedimŞikayet
Venezuvvellaa ()Kanki naaptın, cumadan sonra bi toplantıdaydım, akşama da viyanaya uçucaz 35 kuruş vurduk bugün şükür:) güzel çalışma olmuş, ellerine sağlık ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fx_7 ()Keşke bunu hiç yazmasaydın Rebul herkes senin kadar mükemmel olmayabilir. Ama kimsede buraya mesaiye gelmiyor be kardeş arada sohbet muhabbet ye olmalı.
0BeğenmedimŞikayet
matrax09 ():) her türlü analiz yapılır! :)))
0BeğenmedimŞikayet
Konyalı4224 ()Hocam valla güldürdün sen çok yaşa :)
0BeğenmedimŞikayet
Dolar3876 ():))) ozetlemisin siteyi benden like
0BeğenmedimŞikayet
spice_x ()Süpersiniz yaaa :))
Ama bir kategori uuntmussunuz dolar alınca kaça çıkacak satınca kaçtan alayım daha düşecek mi tersteyim napicammm burdan parite mi yapayım gümüşe mi geçeyim sterlin mi alayım , paylaşılan grafiklerden bişey anlamayıp kaçtan alicaz şeklinde karşısındakini sinir eden grup, oda ben oluyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
semdekor ()sonuncunun kim olduğunu bence herkes anlamıştır :)))
0BeğenmedimŞikayet
Serin__ ()Çok başarılı :)
0BeğenmedimŞikayet
Harikacan ()e doğru tespite ne denir:))
0BeğenmedimŞikayet
Aphrodite ()Eğlenceli ^^