Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
underzero ()grafiginize baktım ama calışmamış bu grafik. cunku direnci kırdıktan sonra tekrar destegi kırmıs gorunuyor. suan hala yukarı mı dusunuyorsunuz? sizin gorusleriniz önemli benim icin. tşk
0BeğenmedimŞikayet
asroc ()Hocam altında durum ne olur bu süreçte ... yerinde sayar mi yoksa 2oo ve 21o kar olası mi?
0BeğenmedimŞikayet
Dck ()@Banderas @air888 riski goze almalimiyim:)))
1BeğenmedimŞikayet
Ares_ ()Boyka dostum nasilsinhocam senden ogrendigim bekle kar al cik bu ama senin bu sabrinada tavrinada hastayim herzaman burdasin 4. 71 den 4. 5390 gelene kadarda hep burdaydin keske herkes sen gibi sahip ciksa takipcisine nadir kisilikte olan degerli ustalardan birisin
0BeğenmedimŞikayet
arslan_ugur ()Peki 4. 76- 77 den satıp alttan yakalama şansımız var mı bu arada 4. 59 dan dolardayım
1BeğenmedimŞikayet
Drnn ()Hocam parca parça mi çıkalım yoksa 78 i bekleyelim mi.
0BeğenmedimŞikayet
chn ()hocam iyi günler. Allah razı olsun diyorum öncelikle. bende grafiğinizi sabırla takip edenler arasındayım. Sizce 5. hedef satış sonrası kaçtan toplanabilir. Bende terste kalanlardanım da :)