Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
semiramis_ ()Çanak çömlek olmuş hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
unusual ()Hocam an itibari ile çemberden çıktık mı? Yoksa yine tuzaklanıyor muyuz? :)
1BeğenmedimŞikayet
underzero ()teşekkürü hakeden bir çalışma olmuş. tebrikler...
0BeğenmedimŞikayet
Yatırım_1313 ()Hocam dolar seni sevmiyor galiba düşecek diyince yükseliyor yükselecek diyince düşüyor:)
0BeğenmedimŞikayet
Osman601 ()Yanı... :)
0BeğenmedimŞikayet
Smrisk ()Beklemedeyiz. Lutfen sizi takip ediyorum. Tersteyim bilgileriniz benim icin onemli
0BeğenmedimŞikayet
Can_Gürsel ()Yarından sonra dolar daha düşmez yükselişe mi cikar demek istiyorsunuz hocam? telefondayim göremiyorum grafiği tam ondan soruyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Kayıp_Kentli ()@Traderist Walla grafik süper ama işte silkeleme oyunu olmazsa panik yapıp gidiyor sonra zararına dolarlar... elinize sağlık anlık iniş çıkış olabilir bu durumlarda elde TL olmalı ort düşürmek için 60/62 bandı alım yeri parçalı bir sıkıntı çıkmaz ise grafik mutlu olacaksınız diyor yanlış mıyım :)
0BeğenmedimŞikayet
Alzeriz1 ()Yanilmayacaginizi tahmin ediyorum belki sadece günü tutmaz.
Benden 1like size
0BeğenmedimŞikayet
Fenci66 ()Yani nerden alalım nerden satalım bu grafiğe göre
0BeğenmedimŞikayet
Feriko ()Aaamiinnn :)
1BeğenmedimŞikayet
b33 ()Yeter gelsin artık yıldıkkk yemın ederm
0BeğenmedimŞikayet
gulbay13 ()Grafik icin tesekkurler 4. 81 ne zaman gelir