Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
suvaz ()@matsushita grafik yorumun hala geçerlimi
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Başkan alayım mı gram altın
0BeğenmedimŞikayet
Tecaretten ()InşAllah ya 192'5 dan girdim ben.
0BeğenmedimŞikayet
Hazine_i_emval ()Pozitif bakisiniza gore 10 gr daha ekledim... (Rızık Allah'tandır)
0BeğenmedimŞikayet
Egea ()O 206 buraya gelecek:)))
0BeğenmedimŞikayet
davay_davay ()gram nereye gidecek görünüyor yani ?
0BeğenmedimŞikayet
sudasu ()Hocam gerçekten mı? Şuan 9 bin gibi bir zararım var. sizce ne kadar bir sürede 200 lerı gorur
0BeğenmedimŞikayet
Blue06 ()Sağol dostum tsk
0BeğenmedimŞikayet
İnann ()Tablo gayet karmaşık, açıklama yeterli degil. Lakin, mutlu ettiniz. Altın binlerce yıldır vardı belki henüz kağıt icat edilmediğinde de. Kağıt kullanımı gelecek terk edildiğinde de altın var olacak ( artması icin inşallah o kadar beklemeyiz) o nedenle hiçbir kağıt para altınla mücadele edemez. Altındayız, altın yürekli insanlar.
1BeğenmedimŞikayet
853KEM ()@matsushita senin bu güzel morel verici grafikler olmasa valla bizi uçurumdan atlatacaklar :) birde dolar grafiği atarmisin en tepeli olanindan keyfimiz yerine gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Meneviş ()Gerçekten mi
0BeğenmedimŞikayet
ersan3333 ()@matsushita ons altin abdnin dolari kendi ulkesine cekme karari ve petrol fiyatlarindan dusmuyor mu. bir sure daha bu boyle devam edecek. ons neye gore yukselecek
0BeğenmedimŞikayet
mustafa_kurtiş ()Iste bak bunu anlatamiyom millete ya bicogu bozmus zararina bu naracilar yuzunden aferin kardesim sanada
0BeğenmedimŞikayet
karizma03 ()eyvallah sağolasın bekliyelim görelim yükselişi sana güveniyoruz
0BeğenmedimŞikayet
altin_takipçisi ()Nasılsın kardeşim senide göz ucuyla takip ederim bende ons çok oyanlandi hızlı bir çıkış bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
GRAMCIYIZ ()İnşallah...
202 den tersteyim :((
1BeğenmedimŞikayet
Angaralıyız ()191. 70 ortlma