Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
SuperDenyo ()Senin profilimi patlattılar başına güneş filanmı geçti senden böyle grafikler görmek vay be hiç ummazdım
0BeğenmedimŞikayet
franklin_46 ()Olur mu dersin?
2BeğenmedimŞikayet
Traderist ()Bu en ufak hedef.
hepsini kırıp geçicez.
Hadi bakalım dolar efendi.
Asıl büyük grafiğim bende saklı kalsın.
0BeğenmedimŞikayet
Furrkiii ()Çalışmadımı grafik?
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Bir kere de bana da cevap verseniz keske :( hedef kac diye sormustum grafik paylasmissiniz gordum simdi. 4. 78 olmadan satmayacakmisiniz. Bu beklenti onumuzdeki hafta icin mi
0BeğenmedimŞikayet
KiSvE ()Pazartesi 4. 90 yani:)
0BeğenmedimŞikayet
ufak_yatirimci ()Mesaj alindi :)
0BeğenmedimŞikayet
Dolar3876 ()Valla 4. 87 den tersteyim ve halen full dolardayim. Ne yapacagimi bilemiyorum. Fikir verirseniz sevinirim.
0BeğenmedimŞikayet
Papel_De_Papel ()Mecbur günlük olacak zira Ptesi nasıl bir piyasaya uyanacağız belli değil.
1BeğenmedimŞikayet
SpoRTMeN77 ()Hocam yani bugün 4. 78 gelme ihtimali var mıdır?
0BeğenmedimŞikayet
AgGRaSsivVe ()Seviliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Dolardolmazz ()Nezaman hocam seneye mi bu grafik zarar cok
0BeğenmedimŞikayet
Musty34 ()Ciddi misiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Napolyon300 ()Pazartesi ne olcak çıkacak mi ne kadar beklenti cevap bekliyorum hocam
0BeğenmedimŞikayet
enesil ()Hemde günlük. Şaka mı hocam bu :)