Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
1BeğenmedimŞikayet
ProSam ()yarın bu grafikte ki çizgileri görürsek
: ))
umarım.
0BeğenmedimŞikayet
ProSam ()benim osn için planım bu idi.
bu grafiği cumartesi hazırlamıştım ve paylaştım
şayet bu gidişat gerçekleşirse
umarım da öyle olacak.
yakın bir zamanda altın için artık gol atma zamanı geldi demektir.
0BeğenmedimŞikayet
Nilgün_ ()Bu sorunuza "BEN İNANIRIM " yanıtını verdiğimi hatırlıyorum : )))
Salı günü onsun hareket yönü iyice netleşecek gibi .
Asıl önemli olan bu çıkışta doların onsa destek verip vermeyeceği yada ne kadar destekleyeceği sorusu takılıyor aklıma.
0BeğenmedimŞikayet
yoboğlu ()hocam inşallah bu grafik çıkar moralimiz yerine gelir.
2BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()prosam arkadaşım,
eline, emeğine sağlık,
çalışmanı sadece işime geldiği için değil,
düşünce bazında, çok beğendim : ))
0BeğenmedimŞikayet
efervesan_tablet ()Guzel bi calisma ollmus : )))
1BeğenmedimŞikayet
ProSam ()çok fazla yorum yapmayın sadece yazmaktan
ziyade resmedeyim dedim
bu benim özellikle bu haftaki beklentim .
üç aşağı beş yukarı planım budur.
benim planım bu yüzden çok takılmayın . sadece izleyin .
oldu olmadı çokta önemli değil .