Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
matsushita ()eline sağlık başkan 89 ema ile buluşması da çok sevimli olmamış eskiden
0BeğenmedimŞikayet
dddsibel_ ():))) ilahi başkan
0BeğenmedimŞikayet
isko ()Şimdiki grafikte ana trend daha bozulmamış hocam yarın tekrar 4. 70 görürüz
0BeğenmedimŞikayet
Ebrar_ ()Düşecek anlamına mı geliyor anlamadım ben?
0BeğenmedimŞikayet
YA_SABIR61 ()Eyfel kulesi olmasi ne anlama geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Şakircay ()Maşallah inşaat tüm hızıyla devam on numarasın vesselam:)))
0BeğenmedimŞikayet
joker33 ()@Traderrr emegine saglık ust
0BeğenmedimŞikayet
rarG_ ()Bu formasyona göre usd 4. 80 ve gram 204 culer 1 sene terste
0BeğenmedimŞikayet
Camcı ()Hiç güleceğim yoktu : )) Daha nasıl anlatayım diyorsun : ))
0BeğenmedimŞikayet
derensu ()süper öğretici, sağolun, bende not almıştım akşam bakacaktım. eyfelde neyin nesi diye. sağ ayağı kırılmış galiba @Traderrr
0BeğenmedimŞikayet
deryanın_sesi ():)) evet net gördük anlatmaya gerek yok...
2BeğenmedimŞikayet
GUİDİNG_LİON ()hahaha :)
çok güzel olmuş başkan eline sağlık :)
evet tehlikeli sulardayız
zaten artık ben dolardan ziyade onsaa daha çok güveniyorum şu 13 ü gelsede görsek
dolarda son bir 4, 80 ler
altında ise 200 ler glir gibi 1 ay içinde
sonrası ben kaçar :)
2BeğenmedimŞikayet
Traderist ():)Allahına gurban.