Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Napolyon_para_para ()ellerine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Murako19 ()Şu an TL demisiniz abi.
0BeğenmedimŞikayet
ozdems ()flama formasyonu genelde ızlenen hareketın yonunun tersine sert hareket eder degıl mı?
0BeğenmedimŞikayet
acemi99 ()Bizden bir like
0BeğenmedimŞikayet
mudurnu112 ()Hocam sizi takip ediyorum gayet başarili yorum yapiyorsunuz emeginize saglik bir like benden size
1BeğenmedimŞikayet
arteangelus ()Anladığım kadarıyla şu sıralar başlaması gerekiyor değil mi? Riske girerek deniyorum şu anda...
0BeğenmedimŞikayet
sait28 ()Bir like de benden adaş
0BeğenmedimŞikayet
Tabu ()Emeğe saygı size sevgi için like :))
1BeğenmedimŞikayet
mahir75 ()lıke verdik umarım çalışır Mustafa bey çalışmasa da önemli değil sen bizi bu kuyudan çıkaracaksın inanıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Ftm ()hocam uzun süredir siz takip ediyorum gerçekten isabetli yorumlar yapıyorsunuz. şahsım adına tebrik ederim
0BeğenmedimŞikayet
Ebrar_ ()Like kaldı sanki
1BeğenmedimŞikayet
snralt55 ()formasyonunun çalıştığını nereden anlayacagiz hangi rakami takip edelim
0BeğenmedimŞikayet
ozguraltuntas ()yükseliş yönünde hem fikirim . ama alış için uygun zaman kapanısa yakın zamandır
0BeğenmedimŞikayet
emrbyrktr ()Hocam bu akşam başka müdahale gelebilir mi
0BeğenmedimŞikayet
eray_38 ()like ler senin için :)
0BeğenmedimŞikayet
Mashar_Dizman_ ()Attım 3- 5 like
0BeğenmedimŞikayet
nirvanha ()Bizi oraya götür her gün like ler sana. :)
0BeğenmedimŞikayet
Funnyboy ()Hocam dün bütün gün yoktunuz hayırdır İnan'ın gözlerimiz sizi aradı
1BeğenmedimŞikayet
starmetin ()like attım :)
0BeğenmedimŞikayet
Gramla ()like like like
1BeğenmedimŞikayet
Rfk21 ()Arkadaslar like atin yoksa dolar yakiyo :)) ilk like