Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
1BeğenmedimŞikayet
gnlde ()2 gün önce yayınladığım alt yorum ve grafikteki 5, 9129 noktasına direkt kafa atan sterlin TL maalesef kıramadan geri dönmüştür. aşağıdaki grafikte sarı değerler altında kaldıkça sıralı destekler alttaki değerlerdir. Şu an son yükselişin tam orta noktasındayız ve bu nokta direnç oldu kuru n yukarı çıkmasına müsaade etmiyor. Devam eden sürece göre yorumu güncellerim.
5, 5465 Büyük Ters fincan kulp boyun çizgisi terstekiler düze çıkmadan oralar ne gelmesin kur orayı görmesin o değerin kırılmamasını diliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Hera1 ()ne diyim hocam size allah razı olsun valla moral oluyorsunuz. şimdi kendi kendime ne yapmam gerek diyordum tam üstüne geldi hayırlısı olsun
0BeğenmedimŞikayet
olwayslose ()üstad ellerinize , emeginize saglik... eksik olmayin, like like like... grafafikcilerin piri ! varolun, :)
0BeğenmedimŞikayet
Eskilerden ()Abi fibo ile ilgili yazdım sana
Sende alt ve üst değer kaç ?